Дистанційне навчання України

Distance education of Ukraine

Функціональність сайту

Привіт!

В даний час на сайті доступно тільки дві ролі: Учень та Вчитель.

При реєстрації потрібно вводити мінімум персональної інформації, а для повного функціоналу сайтом можно заповнити інші поля в профілі. Наприклад, ввести свій логін Telegram, щоб отримувати сповіщення (які налаштовуються) про завдання, учнів та інші.

Але є одна особливість - введення повної назви навчального закладу. Або вибрати свій у списку, якщо він є в базі. Якщо навчальний заклад Учня і Вчителя будуть відрізнятися, то Учень не зможе отримувати завдання свого Вчителя. Якщо помилково введений\вибраний не той навчальний заклад, то ви просто можете звернутися в Підтримку, описати проблему і ми це виправимо

Якщо ви зареєструвалися як Вчитель, то профіль обов"язково проходить перевірку. На email можуть бути задані додаткові питання. Для Учня профіль можете не проходити перевірку, якщо навчальний заклад вже додано в базу.

На час написання цієї новини на сайті присутній такий функціонал:

Вчитель

Перше після реєстрації що необіхно зробити, так це вибрати свої предмети, так в яких класах їх ведете. Ви можете в будь-який момент змінювати ці данні. Це просто налаштування Вчителя.

Учні: список своїх Учнів, может керувати ними: видаляти, створювати нових, збросити пароль, шукати за потрібними критеріями. Зверніть увагу: паролі всих користувачів зберігаються в зашифрованому виді і ніхто(!) не може їх бачити. Можливо їх тільки змінити.

Додавання DEMO-Учнів: ввести імена та прізвища своїх учнів та Сайт додасть їх, створить Excel-файл з email, парольом та QR-кодом для швидкого входу на сайт. Файл з учнями можно розпечатати і роздати учням, щоб не забули данні входу. Це буде актуально для молодшої школи, учні яких не мають змоги самостійно зареєструватися на сайті. Але слід пам"ятати, що DEMO-Учні мають не такий широкий функціонал, як зареєстровані з реальними данними (email).

Підтримка: кожен Вчитель може звернутися по допомогу як через сайт (розділ Підтримка), так і написати листа.
Може створювати завдання двух типів: "Онлайн тестування" і "Написати відповідь".

Dashboard (Інтерактивна дошка): це розділ, де Вчитель бачить інформацію про свої завдання, про виконані завдання, хто з Учнів заходив на сайт останнім та іншу статистичну інформацію.

Онлайн тестування

- Вибір одной, декількох або письмової відповіді.
- Час виконання для завдання
- Можно вибирати скільки буде задано питань з тесту.
- Рандомний показ відповідей та запитань для учня
- Кількість спроб проходження тесту. Якщо вибрано обмежена кількість запитань, то будуть показуватися унікальні запитання для учня
- Автоматично виставляється оцінка з тестування
 - Якщо кількість спроб проходження тесту більше одного, то учню пропонується самому вибрати свою оцінку або ставиться автоматично його найвища оцінка

Написати відповідь

- Опишіть завдання у візуальному редакторі
- Додайте необхідні файли для учня
- Можете додати дату з якої показувати це завдання учням

Учень:

Після першої реєстрації, якщо профіль користувача підтверджений, вибраний клас Учня, може відразу приступати до виконання завдань. Йому доступні всі завдання вчителів свого класу.

Всі оцінки бачить Вчитель.

Висновок

Це не всі функції які є на сайті. Сайт кожен день модифікується і з"являються нове щось. Якщо у Вас будуть якісь зауваження або побажання, то пишіть нам :)

Дякую!